Publikavimo data: 2024-03-24
Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine
Sotus karštas užkandis iš įdarytų grybų su šonine gali lengvai pakeisti visą karštą patiekalą ar salotas ant jūsų stalo. Patiekalas greitai paruošiamas, sultingas, lengvo mėsos aromato ir subtilaus skonio. Jį su garnyru galite patiekti ir ant šventinio, ir ant kasdienio stalo. Patiekiami porcijomis grybai puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir prieskoniais pagal jūsų skonį.
Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlės sūrį ir kietąjį sūrį, jei norite, įdarui pagardinti įberkite maltų juodųjų pipirų arba paprikos. Kiekvieną grybą įdarykite paruoštu įdaru.
Žingsnis 3
Kiekvieną grybą apvyniokite šoninės gabalėliu. Įdarytus grybus sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 15-18 minučių 190 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 4
Paruoštą užkandį išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Pievagrybius papuoškite vyšniniais pomidoriukais ir šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, špinatais, žaliosiomis salotomis arba roketa.
Kategorijos