Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine

Sotus karštas užkandis iš įdarytų grybų su šonine gali lengvai pakeisti visą karštą patiekalą ar salotas ant jūsų stalo. Patiekalas greitai paruošiamas, sultingas, lengvo mėsos aromato ir subtilaus skonio. Jį su garnyru galite patiekti ir ant šventinio, ir ant kasdienio stalo. Patiekiami porcijomis grybai puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir prieskoniais pagal jūsų skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlės sūrį ir kietąjį sūrį, jei norite, įdarui pagardinti įberkite maltų juodųjų pipirų arba paprikos. Kiekvieną grybą įdarykite paruoštu įdaru.

Žingsnis 3

Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine Žingsnis 3
Kiekvieną grybą apvyniokite šoninės gabalėliu. Įdarytus grybus sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 15-18 minučių 190 ℃ temperatūroje.

Žingsnis 4

Grybai su grietinėlės sūriu ir šonine Žingsnis 4
Paruoštą užkandį išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Pievagrybius papuoškite vyšniniais pomidoriukais ir šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, špinatais, žaliosiomis salotomis arba roketa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos