Publikavimo data: 2025-08-18
Grybai su vištienos filė
Grybuose yra vertingų baltymų, organinių rūgščių, angliavandenių, mineralų ir vitaminų. Visos šios medžiagos stiprina organizmo imunitetą. Grybuose beveik kaip ir žuvies produktuose yra fosforo. O patiekale juos derindami su vištiena gauname maistingiausią rezultatą.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite smulkintus grybus, įberkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 2
Padalykite filė į kelis gabalus, kiekvieną jų apskrudinkite ir išdėliokite ant kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Ant filė viršaus sudėkite keptus grybus ir svogūnus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir 30 minučių kepkite 200⁰C temperatūros orkaitėje.
Kategorijos