Grybai su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Grybai su vištienos filė

Grybuose yra vertingų baltymų, organinių rūgščių, angliavandenių, mineralų ir vitaminų. Visos šios medžiagos stiprina organizmo imunitetą. Grybuose beveik kaip ir žuvies produktuose yra fosforo. O patiekale juos derindami su vištiena gauname maistingiausią rezultatą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Grybai su vištienos filė Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite smulkintus grybus, įberkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 2

Grybai su vištienos filė Žingsnis 2
Padalykite filė į kelis gabalus, kiekvieną jų apskrudinkite ir išdėliokite ant kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Grybai su vištienos filė Žingsnis 3
Ant filė viršaus sudėkite keptus grybus ir svogūnus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir 30 minučių kepkite 200⁰C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos