Publikavimo data: 2024-03-30
Grybų ikrai iš grybų
Grybų ikrai iš pievagrybių - puikus priedas prie bet kokio garnyro. Juos galima naudoti kaip keksiukų ar blynų įdarą. Taip pat naudojami ruošiant omletus ar picas. Ikrų receptas yra labai paprastas, todėl juos gali paruošti net pradedantysis. Svarbiausia pasirinkti gerus šviežius grybus. Jie turi būti šviesūs, lygūs, be juodų dėmių ir taškelių. Jų privalumas tas, kad jie paruošiami labai greitai.
Žingsnis 1
Iš grybų paruoškite grybų ikrus. Į gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įdėkite sviesto. Uždekite ant ugnies. Kai komponentai susijungs į vientisą masę, sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite jį 3 minutes. Sudėkite grybus ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį. Troškinkite grybus ir svogūnus 15 minučių, kol išgaruos drėgmė. Įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Po 1 minutės nukelkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite ikrams atvėsti. Perkelkite ingredientus į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite iki norimos konsistencijos. Įpilkite citrinos sulčių. Išmaišykite mišinį.
Kategorijos