Grybų ikrai iš grybų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Grybų ikrai iš grybų

Grybų ikrai iš pievagrybių - puikus priedas prie bet kokio garnyro. Juos galima naudoti kaip keksiukų ar blynų įdarą. Taip pat naudojami ruošiant omletus ar picas. Ikrų receptas yra labai paprastas, todėl juos gali paruošti net pradedantysis. Svarbiausia pasirinkti gerus šviežius grybus. Jie turi būti šviesūs, lygūs, be juodų dėmių ir taškelių. Jų privalumas tas, kad jie paruošiami labai greitai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų ikrai iš grybų Žingsnis 1
Iš grybų paruoškite grybų ikrus. Į gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įdėkite sviesto. Uždekite ant ugnies. Kai komponentai susijungs į vientisą masę, sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite jį 3 minutes. Sudėkite grybus ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį. Troškinkite grybus ir svogūnus 15 minučių, kol išgaruos drėgmė. Įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Po 1 minutės nukelkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite ikrams atvėsti. Perkelkite ingredientus į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite iki norimos konsistencijos. Įpilkite citrinos sulčių. Išmaišykite mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos