Publikavimo data: 2024-03-30
Grybų ikrai iš kriaušių
Marinuoti sūrūs kaštonai yra labai skanus patiekalas. Iš jų galima pasigaminti ikrų. Verta paminėti, kad labai naudingi ikrai iš sūdytų kriaušių. Gaminimui geriau imti baltos spalvos vaisius. Kad grybų ikrai iš kriaušių pasidarytų švelnūs, viską reikia daryti taip, kaip aprašyta recepte. Paruoštą patiekalą galima iš karto patiekti ant stalo arba naudoti kaip pyragų ar koldūnų įdarą.
Žingsnis 1
Paruoškite ikrus iš kriaušių. Keptuvėje apkepkite morkas ir svogūnus, įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies retkarčiais pamaišydami 5 minutes. Sudėkite grybus. Išmaišykite, kad susijungtų. Maišydami kepkite 5-6 minutes. Sudėkite česnaką, cukrų, smulkintas petražoles. Supilkite vyno actą ir gerai išmaišykite. Grybų ir daržovių mišinį sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Kategorijos