Publikavimo data: 2024-04-01
Grybų ikrai iš marinuotų grybų
Grybų ikrai yra tradicinis rusų patiekalas. Jie tepami ant duonos, dedami į garnyrus, dedami į pyragus ir blynus. Pagal klasikinį receptą ikrai gaminami iš virtų grybų. Tačiau galite pasigaminti ir sūdytų grybų ikrų, naudodami sūdytus . Jų privalumas tas, kad jie paruošiami labai greitai. Be to, jis gaunasi skanus ir sūrus. Norint paruošti grybų ikrus iš sūdytų grybų, reikės sviestmušių. Kuo jie mažesni, tuo skanesni.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų ikrus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes, kol morkos suminkštės. Į keptuvę sudėkite grybus. Sumažinkite ugnį, išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 10 minučių. Nuimkite dangtį, įdėkite lauro lapą ir aitriosios paprikos dribsnius. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Visiškai atvėsusį mišinį sumaišykite su česnaku ir actu. Mišinį sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Kategorijos