Grybų ikrai iš marinuotų grybų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybų ikrai iš marinuotų grybų

Grybų ikrai yra tradicinis rusų patiekalas. Jie tepami ant duonos, dedami į garnyrus, dedami į pyragus ir blynus. Pagal klasikinį receptą ikrai gaminami iš virtų grybų. Tačiau galite pasigaminti ir sūdytų grybų ikrų, naudodami sūdytus . Jų privalumas tas, kad jie paruošiami labai greitai. Be to, jis gaunasi skanus ir sūrus. Norint paruošti grybų ikrus iš sūdytų grybų, reikės sviestmušių. Kuo jie mažesni, tuo skanesni.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų ikrai iš marinuotų grybų Žingsnis 1
Paruoškite grybų ikrus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes, kol morkos suminkštės. Į keptuvę sudėkite grybus. Sumažinkite ugnį, išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 10 minučių. Nuimkite dangtį, įdėkite lauro lapą ir aitriosios paprikos dribsnius. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Visiškai atvėsusį mišinį sumaišykite su česnaku ir actu. Mišinį sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos