Grybų ir vištienos kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Grybų ir vištienos kreminė sriuba

Grybų ir vištienos kreminė sriuba pagrįstai laikoma klasika. Jos recepte visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Vištienos sultinys yra maistingas pagrindas, mėsa - baltymų šaltinis, grybai - nepakartojamas skonis, o daržovės - naudingų medžiagų atsargos. Kreminė sriuba su vištiena ir grybais galutinį pavidalą įgauna susmulkinus blenderiu. Grybų kreminę sriubą su vištiena galima drąsiai įtraukti į geros mitybos šalininkų valgiaraštį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Grybų ir vištienos kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Į keptuvę suberkite grybus ir kepkite 6-7 minutes. Patiekalui papuošti į lėkštę dėkite 5 grybų griežinėlius.

Žingsnis 2

Grybų ir vištienos kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubos pagrindą. Iš sultinio išimkite mėsą. Į puodą sudėkite bulves. Bulves užpilkite perkoštu sultiniu ir sudėkite daržovių užkandį. Užvirkite ir virkite, kol bulvės išvirs, maždaug 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Grybų ir vištienos kreminė sriuba Žingsnis 3
Sumaišykite daržoves su mėsa ir baigkite virti sriubą. Į puodą įdėkite supjaustytą virtą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Sumalkite puodo turinį trintuvu iki tyrės, tada užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su paukštiena, sriubos su vištiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, grietinėlės sriuba, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė, grietinėlės sriuba su sūriu

Kategorijos