Publikavimo data: 2024-04-06
Grybų ir vištienos kreminė sriuba
Grybų ir vištienos kreminė sriuba pagrįstai laikoma klasika. Jos recepte visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Vištienos sultinys yra maistingas pagrindas, mėsa - baltymų šaltinis, grybai - nepakartojamas skonis, o daržovės - naudingų medžiagų atsargos. Kreminė sriuba su vištiena ir grybais galutinį pavidalą įgauna susmulkinus blenderiu. Grybų kreminę sriubą su vištiena galima drąsiai įtraukti į geros mitybos šalininkų valgiaraštį.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Į keptuvę suberkite grybus ir kepkite 6-7 minutes. Patiekalui papuošti į lėkštę dėkite 5 grybų griežinėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubos pagrindą. Iš sultinio išimkite mėsą. Į puodą sudėkite bulves. Bulves užpilkite perkoštu sultiniu ir sudėkite daržovių užkandį. Užvirkite ir virkite, kol bulvės išvirs, maždaug 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Sumaišykite daržoves su mėsa ir baigkite virti sriubą. Į puodą įdėkite supjaustytą virtą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Sumalkite puodo turinį trintuvu iki tyrės, tada užvirinkite.
Kategorijos