Publikavimo data: 2024-03-28
Grybų, korėjietiškų morkų, kiaušinių, kornišonų salotos su majonezu
Salotos jau seniai tapo pagrindiniu šventinio stalo akcentu. Sunku nustebinti svečius tradiciniais receptais, tačiau kiekvienas nori paruošti originalų patiekalą. Grybų ir korėjietiškų morkų salotos neabejotinai taps ryškiu jūsų šventinio stalo akcentu. Patiekalas gaunasi švelnus ir kartu pikantiškas, kuris nepaliks abejingo net išrankiausio svečio.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Kornišonus perpjaukite išilgai ir supjaustykite plokštelėmis.
Žingsnis 3
Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite grybus, kol jie iškeps.
Žingsnis 5
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį, įpilkite majonezo, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 6
Salotas išmaišykite ir patiekite į stalą. Gero apetito!
Kategorijos