Publikavimo data: 2024-04-06
Grybų kreminė sriuba su bulvėmis
Klasikinė grybų sriuba gaminama iš grietinėlės, grybų ir česnakų, tačiau patiekalą galima papildyti bulvėmis. Tada sriuba bus tirštesnės konsistencijos, ryškaus skonio ir širdingesnė. Grybų kreminė sriuba su bulvėmis ruošiama keliais etapais. Pirmiausia daržovės pakepinamos puode, tada troškinamos su grietinėle, o pabaigoje suplakamos iki švelnios tyrės. Sriubą galima patiekti su bagete.
Žingsnis 1
Supjaustytas daržoves (svogūnus, morkas ir česnakus) sudėkite į įkaitintą puodą ir pakepinkite. Į daržoves sudėkite grybus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Bulves supjaustykite kubeliais ir kepkite kartu su grybais 10 minučių.
Žingsnis 2
Prieskoniai ir grietinėlė bus paskutinis sriubos ruošimo etapas. Įpilkite juos į puodą. Visus ingredientus užpilkite vandeniu arba sultiniu. Tada sriubą virkite 20 minučių. Paimkite mikserį ir gerai suplakite visus produktus iki vientisos masės.
Kategorijos