Publikavimo data: 2024-05-12
Grybų kreminė sriuba su porais
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Susmulkinkite kepimui skirtus grybus. Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Aukštasuolėje keptuvėje ištirpinkite 50 g sviesto. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Kepkite svogūnus 3-4 minutes, kol jie taps šviesiai auksinės spalvos. Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kepkite svogūnus ir grybus 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Likusį sviestą ištirpinkite aukštame puode. Sudėkite bulves į keptuvę ir 5-7 minutes kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Į puodą sudėkite kepintus grybus ir svogūnus. Į puodą įpilkite stiklinę šilto virinto vandens. 10 min. troškinkite daržoves ir grybus uždengę dangčiu.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę į keptuvę ir virkite dar 3-5 minutes. Suplakite ingredientus panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Šaukštu supilkite kreminę sriubą į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos