Grybų pieno sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Grybų pieno sriuba

Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų pieno sriuba Žingsnis 1
Bulves supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Grybų pieno sriuba Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 3

Grybų pieno sriuba Žingsnis 3
Grybus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 4

Grybų pieno sriuba Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 5

Grybų pieno sriuba Žingsnis 5
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ant ugnies. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir palikite bulves virti.

Žingsnis 6

Grybų pieno sriuba Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite sviestą, ištirpinkite, tada sudėkite svogūnus. Retkarčiais pamaišydami kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 7

Grybų pieno sriuba Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite supjaustytus grybus, išmaišykite ir kepkite apie 7-10 minučių, kol grybai iškeps.

Žingsnis 8

Grybų pieno sriuba Žingsnis 8
Į bulves sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus, supilkite grietinėlę, išmaišykite.

Žingsnis 9

Grybų pieno sriuba Žingsnis 9
Į sriubą įberkite krapų, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 5-7 minutes, kol bulvės suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos