Publikavimo data: 2024-05-15
Grybų pieno sriuba
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 5
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ant ugnies. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir palikite bulves virti.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite sviestą, ištirpinkite, tada sudėkite svogūnus. Retkarčiais pamaišydami kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite supjaustytus grybus, išmaišykite ir kepkite apie 7-10 minučių, kol grybai iškeps.
Žingsnis 8
Į bulves sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus, supilkite grietinėlę, išmaišykite.
Žingsnis 9
Į sriubą įberkite krapų, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 5-7 minutes, kol bulvės suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite.
Kategorijos