Publikavimo data: 2024-04-14
Grybų šnicelis
Yra daug sriubos virimo variantų. Pagrindinis ingredientas - kopūstai - išlieka nepakitęs. Pagal pageidavimą į patiekalą galima dėti kitų daržovių, įvairių rūšių mėsos ar riebalų, grybų. Šči su grybais yra paprastas ir lengvai virškinamas patiekalas, kuris tikrai patiks jums ir jūsų šeimai. Jei norite, grybus galite pakeisti kitais sezoniniais grybais.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubą: susmulkinkite kopūstus, bulves ir pomidorus.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas tarkavimo mašinėle su didelėmis skylutėmis.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus, grybus, česnakus ir morkas. Išmaišykite ingredientus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Supilkite į puodą supjaustytas bulves ir kopūstus ir virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite kepsnį ir kubeliais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Sriubą, papuoštą šviežiomis žolelėmis, patiekite supylę į gilias lėkštes.
Kategorijos