Grybų šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Grybų šnicelis

Yra daug sriubos virimo variantų. Pagrindinis ingredientas - kopūstai - išlieka nepakitęs. Pagal pageidavimą į patiekalą galima dėti kitų daržovių, įvairių rūšių mėsos ar riebalų, grybų. Šči su grybais yra paprastas ir lengvai virškinamas patiekalas, kuris tikrai patiks jums ir jūsų šeimai. Jei norite, grybus galite pakeisti kitais sezoniniais grybais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų šnicelis Žingsnis 1
Paruoškite sriubą: susmulkinkite kopūstus, bulves ir pomidorus.

Žingsnis 2

Grybų šnicelis Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas tarkavimo mašinėle su didelėmis skylutėmis.

Žingsnis 3

Grybų šnicelis Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 4

Grybų šnicelis Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Grybų šnicelis Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus, grybus, česnakus ir morkas. Išmaišykite ingredientus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Grybų šnicelis Žingsnis 6
Supilkite į puodą supjaustytas bulves ir kopūstus ir virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 7

Grybų šnicelis Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite kepsnį ir kubeliais supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 8

Grybų šnicelis Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 9

Grybų šnicelis Žingsnis 9
Sriubą, papuoštą šviežiomis žolelėmis, patiekite supylę į gilias lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos