Publikavimo data: 2025-08-17
Grybų sriuba
Sriuba su džiovintais grybais patiks visiems, ypač žiemą. Malonus vasaros skonis. Lengvai paruošiama, svarbiausia grybus iš anksto pamirkyti.
Žingsnis 1
Išmirkykite džiovintus grybus.
Žingsnis 2
Išvirkite mėsą, geriausia kiaulieną.
Žingsnis 3
Išmirkytus grybus ir mėsą sumalkite mėsmale.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite vandens, į verdantį vandenį sudėkite virtus susuktus grybus ir mėsą.
Žingsnis 5
Paruoškite ir nulupkite bulves, morkas ir svogūnus.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite batonais ir suberkite į puodą.
Žingsnis 7
Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus ir šiek tiek pakepinkite, taip pat sudėkite juos į keptuvę.
Žingsnis 8
Po 10 minučių įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Gero apetito.
Kategorijos