Grybų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Grybų sriuba

Sriuba su džiovintais grybais patiks visiems, ypač žiemą. Malonus vasaros skonis. Lengvai paruošiama, svarbiausia grybus iš anksto pamirkyti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Grybų sriuba Žingsnis 1
Išmirkykite džiovintus grybus.

Žingsnis 2

Grybų sriuba Žingsnis 2
Išvirkite mėsą, geriausia kiaulieną.

Žingsnis 3

Grybų sriuba Žingsnis 3
Išmirkytus grybus ir mėsą sumalkite mėsmale.

Žingsnis 4

Grybų sriuba Žingsnis 4
Į puodą įpilkite vandens, į verdantį vandenį sudėkite virtus susuktus grybus ir mėsą.

Žingsnis 5

Grybų sriuba Žingsnis 5
Paruoškite ir nulupkite bulves, morkas ir svogūnus.

Žingsnis 6

Grybų sriuba Žingsnis 6
Bulves supjaustykite batonais ir suberkite į puodą.

Žingsnis 7

Grybų sriuba Žingsnis 7
Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus ir šiek tiek pakepinkite, taip pat sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 8

Grybų sriuba Žingsnis 8
Po 10 minučių įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos