Grybų sriuba iš džiovintų pievagrybių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Grybų sriuba iš džiovintų pievagrybių

Grybų sriuba iš džiovintų pievagrybių būna minkšta, turtingo skonio. Ji yra malonaus, ryškaus skonio. Tai geras dietinio ir lieso patiekalo variantas. 100 g produkto yra tik 30 kalorijų. Pievagrybiuose gausu įvairių vitaminų ir mikroelementų. Džiovinti grybus namuose nėra sudėtinga, tačiau tai užtrunka ilgai. Greičiausias paruošimo būdas naudojant elektrinę džiovyklę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
24 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba iš džiovintų pievagrybių Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Pakepinkite morkas ir svogūnus keptuvėje augaliniame aliejuje, kol jie taps auksiniai. Sudėkite grybus. Įberkite druskos, pipirų. Toliau kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Grybų sriuba iš džiovintų pievagrybių Žingsnis 2
Pereikite prie paskutinio veiksmo. Ant viryklės užvirinkite vandenį. Sudėkite bulves. Virkite 5 minutes. Sudėkite grybus, morkas ir svogūnus. Dar šiek tiek pasūdykite. Užvirkite. Virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos