Grybų sriuba su bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Grybų sriuba su bulguru

Aromatinga grybų sriuba su bulguru - originali pirmojo patiekalo versija. Ši sriuba puikiai papildys vegetarišką valgiaraštį, prisotins organizmą baltymų, skaidulų, įvairių vitaminų ir mikroelementų. Bulgur yra puiki grikių ir ryžių alternatyva. Tokią įdomią sriubą nesunku paruošti pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 3
Supjaustykite grybus išilgai kotelio.

Žingsnis 4

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 5

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 5
Atskiroje keptuvėje apkepkite grybus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 6
Į sriubos puodą įpilkite vandens ir sudėkite bulgurą. Uždekite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 7

Grybų sriuba su bulguru Žingsnis 7
Į puodą sudėkite keptas daržoves ir grybus. Suberkite prieskonius ir troškinkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos