Publikavimo data: 2024-04-14
Grybų sriuba su bulguru
Aromatinga grybų sriuba su bulguru - originali pirmojo patiekalo versija. Ši sriuba puikiai papildys vegetarišką valgiaraštį, prisotins organizmą baltymų, skaidulų, įvairių vitaminų ir mikroelementų. Bulgur yra puiki grikių ir ryžių alternatyva. Tokią įdomią sriubą nesunku paruošti pagal mūsų receptą.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Supjaustykite grybus išilgai kotelio.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 5
Atskiroje keptuvėje apkepkite grybus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Į sriubos puodą įpilkite vandens ir sudėkite bulgurą. Uždekite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Virkite 20 minučių.
Žingsnis 7
Į puodą sudėkite keptas daržoves ir grybus. Suberkite prieskonius ir troškinkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos