Grybų sriuba su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Grybų sriuba su bulvėmis

Tyrės sriuba yra subtilus pirmasis patiekalas. Ji gaminama iš trintų ingredientų. Šiame recepte papasakosime, kaip pasigaminti tyrės sriubą iš pievagrybių. Sriuba gaunasi tiršta ir soti, sodraus kreminio skonio. Bulvės patiekalui suteiks daugiau maistingumo ir skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 5/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir pievagrybius. Perpilkite ingredientus į puodą su vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 2
Virtas daržoves susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, kol jos taps tyre. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite sriubą.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 3
Kreminę sriubą patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos