Publikavimo data: 2024-03-23
Grybų sriuba su bulvėmis
Tyrės sriuba yra subtilus pirmasis patiekalas. Ji gaminama iš trintų ingredientų. Šiame recepte papasakosime, kaip pasigaminti tyrės sriubą iš pievagrybių. Sriuba gaunasi tiršta ir soti, sodraus kreminio skonio. Bulvės patiekalui suteiks daugiau maistingumo ir skonio.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir pievagrybius. Perpilkite ingredientus į puodą su vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Virtas daržoves susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, kol jos taps tyre. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite sriubą.
Žingsnis 3
Kreminę sriubą patiekite karštą.
Kategorijos