Publikavimo data: 2024-03-23
Grybų sriuba su bulvėmis
Viena populiariausių tyrės sriubų rūšių yra grybų tyrės sriuba. Šios sriubos ingredientų galima nusipirkti paprasčiausioje parduotuvėje prie namų. Šiame recepte papasakosime, kaip paruošti aromatingą grybų tyrės sriubą. O kad sriuba būtų sotesnė, į ją dedama bulvių. Tokį pirmąjį patiekalą geriau valgyti iš karto po virimo.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti sriubą, bulves, morkas ir grybus supjaustykite kubeliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Viską užpilkite vandeniu ir siųskite virti ant vidutinės ugnies. Sriubą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Daržoves virkite, kol visiškai išvirs, tada jas susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu. Į tyrę supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kreminę sriubą patiekite giliame dubenyje. Sriubą galite papuošti keptais grybais.
Kategorijos