Grybų sriuba su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Grybų sriuba su bulvėmis

Viena populiariausių tyrės sriubų rūšių yra grybų tyrės sriuba. Šios sriubos ingredientų galima nusipirkti paprasčiausioje parduotuvėje prie namų. Šiame recepte papasakosime, kaip paruošti aromatingą grybų tyrės sriubą. O kad sriuba būtų sotesnė, į ją dedama bulvių. Tokį pirmąjį patiekalą geriau valgyti iš karto po virimo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 1
Norėdami paruošti sriubą, bulves, morkas ir grybus supjaustykite kubeliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Viską užpilkite vandeniu ir siųskite virti ant vidutinės ugnies. Sriubą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 2
Daržoves virkite, kol visiškai išvirs, tada jas susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu. Į tyrę supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 3
Kreminę sriubą patiekite giliame dubenyje. Sriubą galite papuošti keptais grybais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos