Publikavimo data: 2024-03-23
Vištienos tyrės sriuba su žiediniais kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir sūriu
Neišmanote, kaip elgtis su tariamaisiais skydais ir barščiais? Mėgstate daržoves ir vištieną? Siūlome jums puikią išeitį iš susidariusios situacijos naudojant tik pačius prieinamiausius produktus. Sriuba gaunasi gana soti ir labai sveika. Išvaizda patraukia kiekvieną ir sukelia apetitą net vaikams, nors daugelis jų nemėgsta žirnių ir žiedinių kopūstų.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, smulkiai supjaustykite svogūną ir sutarkuokite morką. Įkaitintoje keptuvėje lengvai apkepkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite vištieną ir virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite morkas ir svogūnus, žirnelius ir žiedinius kopūstus.
Žingsnis 4
Kai vištiena bus beveik iškepusi, į keptuvę suberkite sūrį ir išmaišykite, kad jis visiškai ištirptų.
Žingsnis 5
Viską sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Kategorijos