Publikavimo data: 2024-02-03
Raudonųjų kopūstų košė su jaunais kukurūzais ir varškės sūriu receptas
Kasmet vis labiau populiarėja trintos kopūstų sriubos, nes vis labiau populiarėja tinkama mityba. Raudonųjų kopūstų tyrės sriuba pasižymi ne tik įmantria išvaizda, bet ir visų naudingų elementų išsaugojimu. Dėl varškės tyrės sriuba įgauna ypatingą subtilų skonį.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais. Jaunas kukurūzų burbuoles perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą su trupučiu augalinio aliejaus ir kepkite kukurūzų burbuoles 4-5 minutes iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 4
Tada į atskirą puodą supilkite pieną, sudėkite kopūstus į pieną ir pastatykite puodą ant ugnies. Užvirkite ir virkite kopūstus 8-10 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Išmeskite kopūstus į koštuvą.
Žingsnis 6
Į dar šiltus kopūstus pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Tada virtus kopūstus susmulkinkite blenderiu. Jei norite skystesnės konsistencijos, į kopūstus įpilkite šiek tiek pieno.
Žingsnis 7
Sriubos tyrę supilkite į lėkštes, sudėkite varškę ir skrudintus kukurūzus. Gero apetito!
Žingsnis 8
Papuoškite sriubą violetiniais baziliko lapeliais.
Kategorijos