Grybų sriuba su grybais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų sriuba su grybais ir vištiena

Grybų sriuba su vištiena - tai dietinio patiekalo, kuriame yra daug baltymų, receptas. Tai geras pasirinkimas pietums, kai negalite arba nenorite valgyti nieko riebaus ir aštraus. Vištienos sultinys padeda atstatyti jėgas ir gerai numalšina alkį. Ruošiant geriau naudoti naminę paukštieną, tada sultinys bus sotesnis. Pirkdami vištieną parduotuvėje pirmenybę teikite atšaldytam produktui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Mėsą virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išimkite filė iš sultinio ir perkelkite ją į atskirą dubenį. Į puodą sudėkite bulves. Užvirus virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Kol bulvės verda, pakepinkite morkas, svogūnus ir grybus keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Sudėkite kepsnį į sultinį su bulvėmis. Atvėsusią mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą. Įdėkite lauro lapą. Palikite sriubą 10-15 minučių, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos