Grybų sriuba su grybais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų sriuba su grybais ir vištiena

Grybų sriuba su vištiena - tai dietinio patiekalo, kuriame yra daug baltymų, receptas. Tai geras pasirinkimas pietums, kai negalite arba nenorite valgyti nieko riebaus ir aštraus. Vištienos sultinys padeda atstatyti jėgas ir gerai numalšina alkį. Ruošiant geriau naudoti naminę paukštieną, tada sultinys bus sotesnis. Pirkdami vištieną parduotuvėje pirmenybę teikite atšaldytam produktui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Mėsą virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išimkite filė iš sultinio ir perkelkite ją į atskirą dubenį. Į puodą sudėkite bulves. Užvirus virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Kol bulvės verda, pakepinkite morkas, svogūnus ir grybus keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su grybais ir vištiena Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Sudėkite kepsnį į sultinį su bulvėmis. Atvėsusią mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą. Įdėkite lauro lapą. Palikite sriubą 10-15 minučių, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos