Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų sriuba su grybais ir vištiena
Grybų sriuba su vištiena - tai dietinio patiekalo, kuriame yra daug baltymų, receptas. Tai geras pasirinkimas pietums, kai negalite arba nenorite valgyti nieko riebaus ir aštraus. Vištienos sultinys padeda atstatyti jėgas ir gerai numalšina alkį. Ruošiant geriau naudoti naminę paukštieną, tada sultinys bus sotesnis. Pirkdami vištieną parduotuvėje pirmenybę teikite atšaldytam produktui.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Mėsą virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išimkite filė iš sultinio ir perkelkite ją į atskirą dubenį. Į puodą sudėkite bulves. Užvirus virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Kol bulvės verda, pakepinkite morkas, svogūnus ir grybus keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Sudėkite kepsnį į sultinį su bulvėmis. Atvėsusią mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą. Įdėkite lauro lapą. Palikite sriubą 10-15 minučių, kad pritrauktų.
Kategorijos