Publikavimo data: 2024-06-09
Grybų sriuba su vištienos filė ir kiaušiniu
Grybų sriuba su vištienos filė ir kiaušiniu - skanus patiekalas. Labai soti minkšta mėsa, mažais gabalėliais supjaustytos bulvės, kepti svogūnai ir morkos. Grybai suteikia sriubai visus geriausius skonius, o siūlus primenantys kiaušinio gabalėliai padaro sriubą dar skanesnę ir įdomesnę pažiūrėti. Pabandykite pasigaminti šią sriubą ir nepasigailėsite, ji originali ir sveika.
Žingsnis 1
Smulkiais gabalėliais supjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas pakepinkite iki auksinės spalvos ir supilkite į sultinį. Bulves supjaustykite nedideliais griežinėliais, grybus perpjaukite išilgai, į sultinį sudėkite pipirų mišinį ir lauro lapą.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį ir, baigiant virti, plona srovele supilkite jį į sriubą. Smulkiai supjaustykite žoleles ir kartu su grietine patiekdami įpilkite į sriubą.
Kategorijos