Publikavimo data: 2024-06-09
Grybų sriubos grietinėlė
Grybų kreminė sriuba - paprastas patiekalas su grybų skoniu ir grietinėle. Patiekalas gaunasi švelnus ir skanus. Jis patiks visai šeimai. Dėl bulvių sriuba tampa sotesnė, o dėl morkų - soti. Sriuba patiekiama pietų metu. Ją lengva ir greitai paruošti.
Žingsnis 1
Pirmiausia užvirinkite 2 litrus vandens. Tada supjaustykite bulves ir svogūnus kubeliais, sutarkuokite morkas ir supjaustykite pievagrybius griežinėliais.
Žingsnis 2
Bulves suberkite į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių. Tada įkaitintoje keptuvėje 5 minutes pakepinkite daržoves ir grybus. Sudėkite apkepą į sriubą ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Žoleles smulkiai sukapokite, o sūrį supjaustykite kubeliais. Supilkite į sriubą ir pagardinkite druska bei pipirais. Tada supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Išjunkite ir palikite 10 minučių.
Kategorijos