Grybų sriubos grietinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Grybų sriubos grietinėlė

Grybų kreminė sriuba - paprastas patiekalas su grybų skoniu ir grietinėle. Patiekalas gaunasi švelnus ir skanus. Jis patiks visai šeimai. Dėl bulvių sriuba tampa sotesnė, o dėl morkų - soti. Sriuba patiekiama pietų metu. Ją lengva ir greitai paruošti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Grybų sriubos grietinėlė Žingsnis 1
Pirmiausia užvirinkite 2 litrus vandens. Tada supjaustykite bulves ir svogūnus kubeliais, sutarkuokite morkas ir supjaustykite pievagrybius griežinėliais.

Žingsnis 2

Grybų sriubos grietinėlė Žingsnis 2
Bulves suberkite į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių. Tada įkaitintoje keptuvėje 5 minutes pakepinkite daržoves ir grybus. Sudėkite apkepą į sriubą ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Grybų sriubos grietinėlė Žingsnis 3
Žoleles smulkiai sukapokite, o sūrį supjaustykite kubeliais. Supilkite į sriubą ir pagardinkite druska bei pipirais. Tada supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Išjunkite ir palikite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos