Publikavimo data: 2024-04-17
Grybų troškinys
Iš grybų pagaminti patiekalai padeda palaikyti kraujagyslių sveikatą, atmintį ir apsaugo nuo virusų. Todėl grybų troškinys yra gera proga savo mitybos racioną papildyti sveiku ir maistingu maistu. Jos recepte nėra mėsos, todėl ji tiks vegetarams arba pasninkaujantiems. Tačiau net jei įdėsite šiek tiek vištienos ar jautienos, patiekalas netaps labai riebus, nes iš pradžių jame yra tik 50 kalorijų 100 g. Galite naudoti bet kokius grybus, tiek šviežius, tiek šaldytus.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite grybus. Kepkite apie 5-7 min. ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skystis, tada sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite, kol daržovės suminkštės, nepamiršdami pamaišyti, apie 4-6 min.
Žingsnis 2
Išvirkite troškinį. Supilkite vandenį į puodą, sudėkite bulves ir keptas bulves. Virkite apie 20 minučių, tada sudėkite česnaką, druską ir pipirus. Išjunkite kaitlentę ir palikite troškinį 5 minutėms.
Kategorijos