Grybų tyrės sriuba su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Grybų tyrės sriuba su moliūgais

Šios sriubos sudedamosios dalys yra neįprastos - pagrindiniai jos ingredientai yra grybai ir moliūgai. Skonį sustiprina salierai, kurie naudojami kaip garnyras.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Į puodą įpilkite 1,5 litro verdančio vandens. Grybus nuplaukite, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 2

Grybų tyrės sriuba su moliūgais Žingsnis 2
Moliūgą, svogūną ir morką nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į sriubą. Virkite 20 minučių. Pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Grybų tyrės sriuba su moliūgais Žingsnis 3
Sutrinkite sriubą trintuvu ir užpilkite 1,5 litro verdančio vandens. Sriubą dar kartą užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos