Publikavimo data: 2025-08-20
Guliašas kaip vaikystėje
Norėjau gaminti guliašą kaip darželyje ar mokykloje, ir aš tai padariau!
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, susmulkinkite ir kepkite keptuvėje apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite, supjaustykite batonais arba kubeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Kepkite apie 10 minučių, mėsos nesūdykite, kad neišbėgtų sultys.
Žingsnis 3
Įdėkite pomidorų pastos, druskos ir pipirų. Uždenkite ir nuolat maišydami virkite apie 10 minučių.
Žingsnis 4
Įpilkite vandens 2 cm virš mėsos, uždenkite ir troškinkite apie 45-50 minučių.
Žingsnis 5
Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus, kol jie paruduos ir taps kvapnūs.
Žingsnis 6
Sumaišykite skrudintus miltus su šiltu vandeniu, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Į keptuvę plona srovele pilkite miltų mišinį ir maišykite. Virkite dar 7 minutes. Paruošta!
Kategorijos