Guliašas su kiauliena ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis

Guliašas - tai virtas patiekalas iš mėsos gabalėlių, troškintų prieskoniuose ir sultyse. Jį paruošti visai nesunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite pomidorą, svogūną. Mėsą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus, pomidorus. Po 5 minučių sudėkite mėsą. Uždenkite dangčiu maždaug 10 minučių ir palikite, kol mėsa pradės troškintis savo sultyse.

Žingsnis 3

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite prieskonių ir prieskoninių žolelių. Galite naudoti specialius guliašui skirtus prieskonius, bet aš jų neturėjau. Įpilkite stiklinę vandens, išmaišykite, vėl uždenkite.

Žingsnis 4

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 4
Vėliau dėl skonio įpyliau šiek tiek kečupo. Tačiau šį žingsnį galite praleisti.

Žingsnis 5

Guliašas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 5
Troškinkite apie 1,5-2 valandas, retkarčiais pamaišydami ir įpylę likusio vandens. Skystis turėtų šiek tiek sutirštėti ir patiekalas bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos