Publikavimo data: 2025-08-18
Guliašas su kiauliena ir daržovėmis
Guliašas - tai virtas patiekalas iš mėsos gabalėlių, troškintų prieskoniuose ir sultyse. Jį paruošti visai nesunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite pomidorą, svogūną. Mėsą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus, pomidorus. Po 5 minučių sudėkite mėsą. Uždenkite dangčiu maždaug 10 minučių ir palikite, kol mėsa pradės troškintis savo sultyse.
Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite prieskonių ir prieskoninių žolelių. Galite naudoti specialius guliašui skirtus prieskonius, bet aš jų neturėjau. Įpilkite stiklinę vandens, išmaišykite, vėl uždenkite.
Žingsnis 4
Vėliau dėl skonio įpyliau šiek tiek kečupo. Tačiau šį žingsnį galite praleisti.
Žingsnis 5
Troškinkite apie 1,5-2 valandas, retkarčiais pamaišydami ir įpylę likusio vandens. Skystis turėtų šiek tiek sutirštėti ir patiekalas bus paruoštas.
Kategorijos