Publikavimo data: 2025-08-20
Guliašas su padažu
To paties guliašo receptas, kaip vaikystėje, kaip darželyje.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite juostelėmis. Kepkite augaliniame aliejuje ant didžiausios kaitros 5 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną. Kepkite porą minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite morkas, supjaustytas strypeliais. Kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 4
Druska ir pipirai. Supilkite 0,5 l vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa suminkštės (apie 50 min.). Pabaigoje įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 5
Į 200 ml vandens suberkite miltus ir pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Supilkite į keptuvę. Virkite dar 7-10 minučių.
Kategorijos