Guliašas su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Guliašas su padažu

To paties guliašo receptas, kaip vaikystėje, kaip darželyje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (43 bal.)

Žingsnis 1

Guliašas su padažu Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite juostelėmis. Kepkite augaliniame aliejuje ant didžiausios kaitros 5 minutes.

Žingsnis 2

Guliašas su padažu Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną. Kepkite porą minučių.

Žingsnis 3

Guliašas su padažu Žingsnis 3
Sudėkite morkas, supjaustytas strypeliais. Kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 4

Guliašas su padažu Žingsnis 4
Druska ir pipirai. Supilkite 0,5 l vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa suminkštės (apie 50 min.). Pabaigoje įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 5

Guliašas su padažu Žingsnis 5
Į 200 ml vandens suberkite miltus ir pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Supilkite į keptuvę. Virkite dar 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos