Publikavimo data: 2024-01-06
Guliašas su pomidorų padažu receptas
Jei norite savo šeimą palepinti skaniu mėsos patiekalu, siūlome gaminti guliašą su pomidorų pastos padažu. Jums reikės liesos kiaulienos ir kelių kitų paprastų ir nebrangių ingredientų. Paruoštą patiekalą galima patiekti ir pietums, ir vakarienei, ir šventiniam stalui. Pomidorų guliašas puikiai dera su bet kokiu garnyru. Mėsa troškinama aromatingame padaže, todėl ji tampa minkšta ir labai švelni.
Žingsnis 1
Paimkite mėsą, nuplaukite ją, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite batonais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais. Taip pat reikia užvirinti vandenį.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti guliašą su pomidorų pastos padažu, iškepkite kiaulieną. Tam įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsos gabaliukus. Įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Troškinkite mėsą. Apkeptus gabalėlius sudėkite į katilą ir užpilkite karštu vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta. Užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir įdėkite lauro lapą. troškinkite po dangčiu dar 10 minučių.Jei neturite katilo, naudokite storasienį puodą arba gilią keptuvę.
Žingsnis 4
Atskiroje keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Tai reikėtų daryti apie 5 minutes.
Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Į svogūnus suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite vandenį ir pomidorų pastą. Suberkite cukrų. Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5 min. Jei norite, kad padažas būtų rūgštesnis, cukraus nedėkite.
Žingsnis 6
Dabar pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Į puodą su mėsa supilkite padažą. Uždenkite dangčiu ir virkite 40 minučių ant silpnos ugnies. Kad padažas nesudegtų, kas 5 minutes pamaišykite puodo turinį.
Žingsnis 7
Kad patiekalas atrodytų gražiai, įdėkite guliašą į atitinkamo dydžio gilų baltą dubenį. Viršų papuoškite žolelėmis. Prieš patiekiant būtinai užpilkite padažą ant papuošimo.
Kategorijos