Guliašas su pomidorų padažu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Guliašas su pomidorų padažu receptas

Jei norite savo šeimą palepinti skaniu mėsos patiekalu, siūlome gaminti guliašą su pomidorų pastos padažu. Jums reikės liesos kiaulienos ir kelių kitų paprastų ir nebrangių ingredientų. Paruoštą patiekalą galima patiekti ir pietums, ir vakarienei, ir šventiniam stalui. Pomidorų guliašas puikiai dera su bet kokiu garnyru. Mėsa troškinama aromatingame padaže, todėl ji tampa minkšta ir labai švelni.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 1
Paimkite mėsą, nuplaukite ją, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite batonais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais. Taip pat reikia užvirinti vandenį.

Žingsnis 2

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 2
Norėdami paruošti guliašą su pomidorų pastos padažu, iškepkite kiaulieną. Tam įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsos gabaliukus. Įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 3
Troškinkite mėsą. Apkeptus gabalėlius sudėkite į katilą ir užpilkite karštu vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta. Užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir įdėkite lauro lapą. troškinkite po dangčiu dar 10 minučių.Jei neturite katilo, naudokite storasienį puodą arba gilią keptuvę.

Žingsnis 4

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 4
Atskiroje keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Tai reikėtų daryti apie 5 minutes.

Žingsnis 5

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Į svogūnus suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite vandenį ir pomidorų pastą. Suberkite cukrų. Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5 min. Jei norite, kad padažas būtų rūgštesnis, cukraus nedėkite.

Žingsnis 6

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 6
Dabar pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Į puodą su mėsa supilkite padažą. Uždenkite dangčiu ir virkite 40 minučių ant silpnos ugnies. Kad padažas nesudegtų, kas 5 minutes pamaišykite puodo turinį.

Žingsnis 7

Guliašas su pomidorų padažu receptas Žingsnis 7
Kad patiekalas atrodytų gražiai, įdėkite guliašą į atitinkamo dydžio gilų baltą dubenį. Viršų papuoškite žolelėmis. Prieš patiekiant būtinai užpilkite padažą ant papuošimo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos