Publikavimo data: 2025-08-19
Guliašas su pupelėmis
Paprastas ir lengvas sočios vakarienės receptas, kuris paįvairins jūsų mitybą.
Žingsnis 1
Pamirkykite pupeles verdančiame vandenyje ir palikite 1 valandą. Mėsą supjaustykite dideliais kubeliais. Paprikas, pomidorus ir salierus supjaustykite atsitiktine tvarka. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir morką. Smulkiai supjaustykite imbierą.
Žingsnis 2
Pradėkite kepti mėsą keptuvėje, kol apskrus.
Žingsnis 3
Pakepinkite svogūną, saliero šaknį ir sudėkite morkas.
Žingsnis 4
Pomidorų pastą pašildykite, kad išnyktų "liaukų" skonis, apie 20 sekundžių.
Žingsnis 5
Viską iš keptuvės perkelkite į puodą, sudėkite saldžiąją papriką ir griežinėliais supjaustytą imbierą. Kepkite 2-3 minutes nuolat maišydami.
Žingsnis 6
Sudėkite trintus pomidorus (mano pomidorai šaldyti, galite naudoti konservuotus arba smulkiai supjaustytus) ir šiek tiek pavirkite.
Žingsnis 7
Atskirai ištirpinkite sultinio kubelius ir, kai jie ištirps, viską užpilkite sultiniu taip, kad vanduo apsemtų viską 2-3 cm nuo viršaus.
Žingsnis 8
Pupeles sudėkite į puodą ir suberkite česnaką. Sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies ir uždengę dangčiu palikite mažiausiai valandai.
Tada įberkite druskos ir pipirų. Paruošta!
Kategorijos