Harcho katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Harcho katile

"Kharcho in a kazan" - tai aštri ir pikantiška sriuba, puikiai tinkanti žiemos dietai ir kasdieniam stalui. Kharcho in a kazan gaunama sodresnė, kvapnesnė ir troškinta. Nepaisant ilgo virimo proceso, rezultatas pranoks visus lūkesčius. Karšta sriuba turtinga prieskonių, ryškaus, salos skonio, puikiai derinama su šviežiomis žolelėmis ir padažais pagal jūsų skonį. Visi aštrių pojūčių ir tradicinės gruzinų virtuvės mėgėjai tikrai įvertins šį karštąjį patiekalą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.77/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcho katile Žingsnis 1
Kepimo procesą pradėkite virdami mėsą. Ėriena bus verdama gana ilgai - ne trumpiau kaip 80-90 minučių. Įdėkite ją į katilą ir užpilkite dviem litrais virinto vandens. Pastatykite ant vidutinio kaitrumo viryklės ir palikite virti, periodiškai nugriebdami putas.

Žingsnis 2

Harcho katile Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite česnaką, susmulkinkite nuplautas žoleles. Šiam patiekalui geriausiai tinka krapai, petražolės arba kalendros. Pomidorus supjaustykite stambiais griežinėliais.

Žingsnis 3

Harcho katile Žingsnis 3
Svogūnų puseles sudėkite į katilą su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol šiek tiek apskrus. Tada į svogūnus sudėkite pomidorų pastą, smulkintus pomidorus, česnaką ir troškinkite po dangčiu, kol visi ingredientai įgaus tiršto padažo pavidalą.

Žingsnis 4

Harcho katile Žingsnis 4
Išvirtą ėrieną atvėsinkite, išimkite iš mėsos kaulus ir ją smulkiai supjaustykite. Į sultinį sudėkite svogūnų mišinį ir ryžius ir virkite dar 10-15 minučių. Tuomet pridėkite smulkintą avieną, žolelių, druskos ir prieskonių pagal savo nuožiūrą. Paruoškite iki virimo pabaigos - tam reikės virti dar 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Harcho katile Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą paskirstykite porcijomis. Padarykite patiekalą gardesnį, ant viršaus užberdami šviežių žolelių ir pagal skonį įdėdami grietinės. Patiekdami įdėkite duonos arba pitos duonos. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos