Harcio su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Harcio su graikiniais riešutais

Charčo sriubą žino net tie, kurie niekada nėra buvę Gruzijoje. Patiekalo pagrindą sudaro jautiena arba kiauliena, tkemali ir pomidorų pasta. Sriuba pasižymi sodriu pomidorų skoniu, tiršta konsistencija ir ryškiu aštriu aromatu. Pagrindinė paslaptis, padedanti sėkmingai pagaminti charcho, yra prieskonių ir šviežių žolelių gausa.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais kubeliais. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą po puodu ir nugriebkite putas. Kai tik nustos putoti, puodą uždenkite dangčiu ir palikite mėsą virti 40 minučių.

Žingsnis 2

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir graikinius riešutus.

Žingsnis 3

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 3
Į puodą suberkite ryžius ir svogūnus ir ant vidutinės ugnies sriubą virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 4

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 4
Paskrudinkite graikinius riešutus sausoje keptuvėje.

Žingsnis 5

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 5
Į sriubą suberkite riešutus, česnaką, tkemali padažą, pomidorų pastą ir prieskonius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Sriubą virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Harcio su graikiniais riešutais Žingsnis 6
Nukėlę sriubą nuo ugnies, palikite ją 30 minučių. Galite patiekti su graikiniais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos