Harcio su pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Harcio su pomidorų pasta

Charčo su pomidorų pasta yra nacionalinis gruzinų virtuvės patiekalas. Aštrus ir pikantiškas patiekalas taps pagrindine jūsų vakarienės puošmena. Gausi ir sultinga charcho sriuba gaminama iš sultingos kiaulienos ir mėgstamų daržovių - pomidorų, česnakinių svogūnų ir bulvių. Šis receptas nepaliks nė vieno abejingo, nes vieną kartą jį pagaminę, prie jo grįšite vėl ir vėl.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.57/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite kubeliais, o česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 2

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 2
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 4
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūnus bei česnakus.

Žingsnis 5

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 5
Pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai.

Žingsnis 6

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 6
Įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite turinį.

Žingsnis 7

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 7
Įdėkite adžiką. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Įdėkite "kharcho" prieskonių.

Žingsnis 8

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 8
Paimkite puodą, pripilkite į jį vandens ir sudėkite virti bulves.

Žingsnis 9

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 9
Į puodą sudėkite mėsą, virkite pusvalandį, tada sudėkite bulves, kiek vėliau - ryžius.Virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 10

Harcio su pomidorų pasta Žingsnis 10
Supilkite charcho sriubą į dubenį. Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos