Publikavimo data: 2024-03-31
Harcio su pomidorų pasta
Charčo su pomidorų pasta yra nacionalinis gruzinų virtuvės patiekalas. Aštrus ir pikantiškas patiekalas taps pagrindine jūsų vakarienės puošmena. Gausi ir sultinga charcho sriuba gaminama iš sultingos kiaulienos ir mėgstamų daržovių - pomidorų, česnakinių svogūnų ir bulvių. Šis receptas nepaliks nė vieno abejingo, nes vieną kartą jį pagaminę, prie jo grįšite vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite kubeliais, o česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūnus bei česnakus.
Žingsnis 5
Pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai.
Žingsnis 6
Įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite turinį.
Žingsnis 7
Įdėkite adžiką. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Įdėkite "kharcho" prieskonių.
Žingsnis 8
Paimkite puodą, pripilkite į jį vandens ir sudėkite virti bulves.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite mėsą, virkite pusvalandį, tada sudėkite bulves, kiek vėliau - ryžius.Virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 10
Supilkite charcho sriubą į dubenį. Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
Kategorijos