Harcio su tkemali pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Harcio su tkemali

Charčo yra vienas garsiausių gruziniškų patiekalų. Yra daug jo paruošimo variantų. Jautiena, graikiniai riešutai, ryžiai ir tklapi - sutirštinta slyvų tyrė, kurią galima pakeisti paruoštu tkemali padažu - yra privalomi klasikinio charčo ingredientai. Šių ingredientų derinys kartu su aštriais prieskoniais sukuria nepakartojamą "kharcho" skonį ir aromatą. Gruziniškai sriubai gaminti geriau rinktis jautienos krūtininę su kaulu.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcio su tkemali Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir sultinį. Jautienos krūtininę virkite 1,5 valandos ant silpnos ugnies. Įdėkite petražolių stiebų ir druskos. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais. Sultinį perkoškite ir supilkite atgal į puodą.

Žingsnis 2

Harcio su tkemali Žingsnis 2
Paruoškite kharcho su tkemali. Užvirinkite sultinį, sudėkite mėsą, ryžius ir virkite 10 minučių. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus 2-3 minutes. Sudėkite į sultinį. Suberkite juodųjų pipirų žirnelius. Po 5 minučių įberkite paprikos, aštriosios paprikos, petražolių, kalendros ir tkemali padažo. Po 5 minučių sudėkite česnaką, hmeli suneli, lauro lapą ir graikinius riešutus. Virkite dar 5 minutes. Tada išjunkite ugnį. Leiskite sriubai 15 minučių pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos