Publikavimo data: 2025-08-18
Hebrajų mėsa su slaptu ingredientu.
Labai paprastas patiekalas, pagamintas iš minimalaus produktų kiekio.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Galite naudoti trintuvą.
Žingsnis 2
Kepkite augaliniame aliejuje 2 minutes.
Žingsnis 3
Įdėkite šaukštelį geriamosios sodos be skaidrių.
Žingsnis 4
Svogūnai pagelsta ir pakeičia konsistenciją. Toliau kepkite nuolat maišydami 5 minutes.
Žingsnis 5
Įdėkite absoliučiai bet kokios mėsos, druskos, pipirų, pridėkite adžikos (galite įdėti sausos). Uždenkite dangčiu ir troškinkite 1,5-2 valandas.
Žingsnis 6
Pipirų žirnelius ir česnaką įdedu jau išvirus.
Kategorijos