Himalajų druskos pjaustymas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Himalajų druskos pjaustymas.

Rausvoji Himalajų druska nuo paprastos valgomosios druskos skiriasi tuo, kad yra labai ekologiška, nes ši druska vis dar kasama rankomis. O Himalajų druskos privalumus lemia didelis mikroelementų kiekis ir lengvas virškinimas. Štai kodėl turėtumėte atkreipti dėmesį į šią švelnaus ir subtilaus skonio druską, nes ji ne tik atitinka visus sveikos mitybos principus, bet ir yra geriausias pasirinkimas kepant kiaulienos kotletus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Himalajų druskos pjaustymas. Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į gilų dubenį įpilkite šilto vandens. Suberkite Himalajų druską ir maišykite, kol ištirps. Supilkite balzaminį actą ir citrinos sultis. Česnako skiltelę išspauskite per presą ir įmaišykite į marinatą.

Žingsnis 2

Himalajų druskos pjaustymas. Žingsnis 2
Paruoškite ir marinuokite mėsą. Supjaustykite kiaulieną 1-1,5 cm storio medalionais. Mėsą iš abiejų pusių muškite kulinariniu plaktuku, kad gabalėlių storis sumažėtų perpus. Sudėkite kiaulieną į indą su marinatu ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Žingsnis 3

Apkepkite kotletus. Išimkite mėsą iš marinato ir nusausinkite. Įtrinkite kotletus maltais juodaisiais pipirais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 4-5 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Himalajų druskos pjaustymas. Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Išimkite kotletus iš keptuvės ir ištirpinkite joje sviestą. Supilkite rudąjį cukrų, raudonėlį, čiobrelius ir smulkiai supjaustytą česnaką. Gerai išmaišykite ir grąžinkite mėsą į keptuvę. Uždenkite kotletus dangčiu ir troškinkite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos