Publikavimo data: 2024-06-13
Himalajų druskos pjaustymas.
Rausvoji Himalajų druska nuo paprastos valgomosios druskos skiriasi tuo, kad yra labai ekologiška, nes ši druska vis dar kasama rankomis. O Himalajų druskos privalumus lemia didelis mikroelementų kiekis ir lengvas virškinimas. Štai kodėl turėtumėte atkreipti dėmesį į šią švelnaus ir subtilaus skonio druską, nes ji ne tik atitinka visus sveikos mitybos principus, bet ir yra geriausias pasirinkimas kepant kiaulienos kotletus.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į gilų dubenį įpilkite šilto vandens. Suberkite Himalajų druską ir maišykite, kol ištirps. Supilkite balzaminį actą ir citrinos sultis. Česnako skiltelę išspauskite per presą ir įmaišykite į marinatą.
Žingsnis 2
Paruoškite ir marinuokite mėsą. Supjaustykite kiaulieną 1-1,5 cm storio medalionais. Mėsą iš abiejų pusių muškite kulinariniu plaktuku, kad gabalėlių storis sumažėtų perpus. Sudėkite kiaulieną į indą su marinatu ir palikite šaldytuve 30 minučių.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Išimkite mėsą iš marinato ir nusausinkite. Įtrinkite kotletus maltais juodaisiais pipirais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 4-5 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Išimkite kotletus iš keptuvės ir ištirpinkite joje sviestą. Supilkite rudąjį cukrų, raudonėlį, čiobrelius ir smulkiai supjaustytą česnaką. Gerai išmaišykite ir grąžinkite mėsą į keptuvę. Uždenkite kotletus dangčiu ir troškinkite 5-7 minutes.
Kategorijos