Publikavimo data: 2024-06-23
Holodekas su morkomis
Morkų yra daugelyje šaltibarščių receptų. Saldžios daržovės kartu su mėsa patiekalą padaro labai apetitišką, o ryški oranžinė spalva suteikia šventinę nuotaiką. Gaminkite šaltibarščius su morkomis pagal šį receptą keksiukų formelėse. Užkandis gaunasi skanus, švelnus, labai gražus ir originalus. Gaminant cholodetus nėra nieko sudėtingo. Gaminkite patiekalą, griežtai laikydamiesi nurodymų, ir viskas tikrai pavyks iš pirmo karto.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Jautienos nugarinę sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu, sudėkite svogūno galvutę ir morkas. Užvirus virkite ant vidutinės ugnies 60 minučių, kol mėsa suminkštės. Likus 15 minučių iki virimo pabaigos įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų. Želatiną atskieskite vandeniu ir palikite 20 minučių išbrinkti.
Žingsnis 2
Paruoškite šaltus pyragėlius su morkomis. Mėsą, morkas ir svogūnus iš sultinio išimkite skepetaite. Atskirkite 500 ml (2 puodelius) sultinio, pastatykite ant silpnos ugnies, supilkite želatiną. Išmaišykite. Skystį kaitinkite, kol tirštiklis ištirps.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Atskirkite baltymus nuo trynių. Smulkiais kubeliais supjaustykite baltymus, morkas, mėsą. Sumaišykite ingredientus. Į keksiukų formos dugną sudėkite kalendras, spanguoles, daržovių mišinį, mėsą ir baltymus. Užpilkite karštu sultiniu. Atvėsinkite. Dėkite į šaltą vietą mažiausiai 5-6 valandoms.
Kategorijos