Publikavimo data: 2025-08-16
Humusas su avokadais
Avokadų humusas - puikus patiekalas visiems, kurie mėgsta paprastus, greitus ir sveikus užkandžius. Kad būtų vientisos tekstūros, svarbu naudoti nuluptus avinžirnius. Kad užtepėlė būtų ryškaus skonio, galite įmaišyti prieskonių: pavyzdžiui, žiros, paprikos arba džiovintų pomidorų. Humusą patiekite su šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis riekelėmis, arba traškia duona. Jei porcija per didelė, dalį užkandžio perkelkite į sterilizuotą stiklinį indelį ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius. Avinžirnius 2 valandas virkite pasūdytame vandenyje ir pašalinkite luobeles. Norėdami greitai išvalyti, iškart po virimo sudėkite avinžirnius į dubenį su ledu. Dėl staigaus temperatūros pokyčio ankštinių daržovių luobelės tiesiog atšoka nuo lukštų.
Žingsnis 2
Paruoškite humusą. Avinžirnius sutrinkite trintuvu, tada sudėkite nulupto avokado skilteles ir dar kartą suplakite. Įpilkite citrinos sulčių, žiros ir druskos pagal skonį ir išmaišykite.
Kategorijos