Humusas su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Humusas su avokadais

Avokadų humusas - puikus patiekalas visiems, kurie mėgsta paprastus, greitus ir sveikus užkandžius. Kad būtų vientisos tekstūros, svarbu naudoti nuluptus avinžirnius. Kad užtepėlė būtų ryškaus skonio, galite įmaišyti prieskonių: pavyzdžiui, žiros, paprikos arba džiovintų pomidorų. Humusą patiekite su šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis riekelėmis, arba traškia duona. Jei porcija per didelė, dalį užkandžio perkelkite į sterilizuotą stiklinį indelį ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Humusas su avokadais Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius. Avinžirnius 2 valandas virkite pasūdytame vandenyje ir pašalinkite luobeles. Norėdami greitai išvalyti, iškart po virimo sudėkite avinžirnius į dubenį su ledu. Dėl staigaus temperatūros pokyčio ankštinių daržovių luobelės tiesiog atšoka nuo lukštų.

Žingsnis 2

Humusas su avokadais Žingsnis 2
Paruoškite humusą. Avinžirnius sutrinkite trintuvu, tada sudėkite nulupto avokado skilteles ir dar kartą suplakite. Įpilkite citrinos sulčių, žiros ir druskos pagal skonį ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos