Į šoninę įvyniota vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Į šoninę įvyniota vištienos filė

Lengva pagaminti, gaunasi skanus ir neįprastas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Į šoninę įvyniota vištienos filė Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite maždaug 2 x 2 cm dydžio kubeliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Į šoninę įvyniota vištienos filė Žingsnis 2
Kad krūtinėlė neišsausėtų, geriau ją iš anksto pamarinuoti. Marinatui naudojau garstyčias ir sojų padažą. Gerai išmaišykite ir palikite 30-40 minučių.

Žingsnis 3

Į šoninę įvyniota vištienos filė Žingsnis 3
Kiekvieną vištienos gabalėlį apvyniokite šonine. Suvyniokite vienu sluoksniu.

Žingsnis 4

Į šoninę įvyniota vištienos filė Žingsnis 4
Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos