Publikavimo data: 2024-03-27
Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės
Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės yra neįprastas užkandis - tai kepti vištienos kepenėlių gabaliukai, įvynioti į šoninę. Toks patiekalas ypač patiks subproduktų mėgėjams. Norėdami atskiesti kepenėlių skonį, į suktinukų vidų įdėkite šviežių arba marinuotų agurkų - jie suteiks gaivumo. Šį užkandį galima paruošti šventiniam stalui arba patiekti kaip karštą patiekalą vakarienei.
Žingsnis 1
Pasirinkite didelius kepenų gabalus.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepenėles.
Žingsnis 3
Kepkite kepenėles ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Šoninės griežinėlius išdėliokite ant lentelės ir ant kiekvieno griežinėlio krašto uždėkite po gabalėlį keptų kepenėlių.
Žingsnis 5
Kepenėles įvyniokite į šoninę.
Žingsnis 6
Kepkite šoninę ir kepenėlių suktinukus ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, kol šoninė paruduos.
Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą papuoškite rukola arba kitais jums patinkančiais žalumynais. Gero apetito.
Kategorijos