Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės yra neįprastas užkandis - tai kepti vištienos kepenėlių gabaliukai, įvynioti į šoninę. Toks patiekalas ypač patiks subproduktų mėgėjams. Norėdami atskiesti kepenėlių skonį, į suktinukų vidų įdėkite šviežių arba marinuotų agurkų - jie suteiks gaivumo. Šį užkandį galima paruošti šventiniam stalui arba patiekti kaip karštą patiekalą vakarienei.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
25 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 1
Pasirinkite didelius kepenų gabalus.

Žingsnis 2

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepenėles.

Žingsnis 3

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 3
Kepkite kepenėles ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 4
Šoninės griežinėlius išdėliokite ant lentelės ir ant kiekvieno griežinėlio krašto uždėkite po gabalėlį keptų kepenėlių.

Žingsnis 5

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 5
Kepenėles įvyniokite į šoninę.

Žingsnis 6

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 6
Kepkite šoninę ir kepenėlių suktinukus ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, kol šoninė paruduos.

Žingsnis 7

Į šoninę įvyniotos vištienos kepenėlės Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą papuoškite rukola arba kitais jums patinkančiais žalumynais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos