Publikavimo data: 2024-06-15
Iava su kalakutienos faršu
Kalakutiena yra ne tik skani dietinė mėsa, bet ir maistingųjų medžiagų lobynas. Mėsoje yra daug baltymų ir natrio, taip pat B grupės vitaminų, įskaitant vitaminą B3, kurio organizmui reikia labiausiai. Putpelės su kalakutienos įdaru yra švelnus ir maistingas patiekalas, pasižymintis maloniu aromatu ir išskirtiniu skoniu. Vaisiai puikiai dera su švelnia mėsa ir riešutais, sukurdami įdomų derinį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite 5-7 minutes. Į keptuvę sudėkite svogūną ir palaukite, kol jis suminkštės. Į ingredientus supilkite vyną, suberkite kedro riešutus, druską ir pipirus, išmaišykite. Troškinkite mišinį ant vidutinės ugnies dar 5 minutes, tada nukelkite nuo viryklės.
Žingsnis 2
Iškepkite patiekalą. Iš anksto įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių. Tuo metu paruoštus svarainius įdarykite mėsos įdaru ir uždenkite nupjautu viršumi. Perkelkite vaisius į kepimo formą ir siųskite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos