Iava su kalakutienos faršu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava su kalakutienos faršu

Kalakutiena yra ne tik skani dietinė mėsa, bet ir maistingųjų medžiagų lobynas. Mėsoje yra daug baltymų ir natrio, taip pat B grupės vitaminų, įskaitant vitaminą B3, kurio organizmui reikia labiausiai. Putpelės su kalakutienos įdaru yra švelnus ir maistingas patiekalas, pasižymintis maloniu aromatu ir išskirtiniu skoniu. Vaisiai puikiai dera su švelnia mėsa ir riešutais, sukurdami įdomų derinį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava su kalakutienos faršu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite 5-7 minutes. Į keptuvę sudėkite svogūną ir palaukite, kol jis suminkštės. Į ingredientus supilkite vyną, suberkite kedro riešutus, druską ir pipirus, išmaišykite. Troškinkite mišinį ant vidutinės ugnies dar 5 minutes, tada nukelkite nuo viryklės.

Žingsnis 2

Iava su kalakutienos faršu Žingsnis 2
Iškepkite patiekalą. Iš anksto įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių. Tuo metu paruoštus svarainius įdarykite mėsos įdaru ir uždenkite nupjautu viršumi. Perkelkite vaisius į kepimo formą ir siųskite į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos