Publikavimo data: 2024-06-15
Iava su namine malta mėsa
Cidonijos su namine malta mėsa - tai aromatingas patiekalas, paruoštas iš raugintų vaisių ir švelnios mėsos. Jį papildo apetitą kelianti sūrio plutelė, kuri sukuria malonų kreminį poskonį. Cidonijos yra labai sveikos: jose yra daug maistinių medžiagų, kurios palaiko imunitetą. Be to, jie yra labai universalūs. Putinų vaisiai puikiai tinka ir desertams, ir pagrindiniams patiekalams.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Maltą mėsą sumalkite mėsmale, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Sumaišykite su svogūnais, česnakais ir žolelėmis. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, tada svarainių "krepšelį" sandariai pripildykite faršo.
Žingsnis 2
Išsiųskite patiekalą kepti. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentinio popieriaus lakštu, patepkite jį trupučiu augalinio aliejaus. Išdėliokite įdarytus svarainius. Kepkite patiekalą 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Sumaišykite grietinę ir grietinėlę. Išimkite svarainius iš orkaitės ir užpilkite juos grietinėlės ir grietinės mišiniu. Sumažinkite temperatūrą iki 170-180 laipsnių ir kepkite patiekalą dar 20-30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos pabarstykite svarainius tarkuotu sūriu.
Kategorijos