Iava su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava su namine malta mėsa

Cidonijos su namine malta mėsa - tai aromatingas patiekalas, paruoštas iš raugintų vaisių ir švelnios mėsos. Jį papildo apetitą kelianti sūrio plutelė, kuri sukuria malonų kreminį poskonį. Cidonijos yra labai sveikos: jose yra daug maistinių medžiagų, kurios palaiko imunitetą. Be to, jie yra labai universalūs. Putinų vaisiai puikiai tinka ir desertams, ir pagrindiniams patiekalams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava su namine malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Maltą mėsą sumalkite mėsmale, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Sumaišykite su svogūnais, česnakais ir žolelėmis. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, tada svarainių "krepšelį" sandariai pripildykite faršo.

Žingsnis 2

Iava su namine malta mėsa Žingsnis 2
Išsiųskite patiekalą kepti. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentinio popieriaus lakštu, patepkite jį trupučiu augalinio aliejaus. Išdėliokite įdarytus svarainius. Kepkite patiekalą 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Iava su namine malta mėsa Žingsnis 3
Baigti gaminti. Sumaišykite grietinę ir grietinėlę. Išimkite svarainius iš orkaitės ir užpilkite juos grietinėlės ir grietinės mišiniu. Sumažinkite temperatūrą iki 170-180 laipsnių ir kepkite patiekalą dar 20-30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos pabarstykite svarainius tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos