Įdaras su šparaginėmis pupelėmis ir briuseliniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Įdaras su šparaginėmis pupelėmis ir briuseliniais kopūstais

Iš pirmo žvilgsnio keistas produktų derinys suteikia nuostabų paprasto ir labai sveiko patiekalo skonį. Labai geras pasirinkimas šeimos vakarienei.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite truputį aliejaus.

Žingsnis 2

Įdaras su šparaginėmis pupelėmis ir briuseliniais kopūstais Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, uždenkite dangčiu. Kai sultys išgaruos, įpilkite ketvirtadalį puodelio vandens, vėl uždenkite ir troškinkite, kol skystis išgaruos.

Žingsnis 3

Įdaras su šparaginėmis pupelėmis ir briuseliniais kopūstais Žingsnis 3
Sudėkite šaldytas daržoves, išmaišykite ir maišydami troškinkite 2 minutes.

Žingsnis 4

Tada nuimkite dangtį, padidinkite kaitrą ir palaukite, kol visas skystis vėl išgaruos.

Žingsnis 5

Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite dar minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos