Publikavimo data: 2024-06-16
Įdaras su šparaginėmis pupelėmis ir briuseliniais kopūstais
Iš pirmo žvilgsnio keistas produktų derinys suteikia nuostabų paprasto ir labai sveiko patiekalo skonį. Labai geras pasirinkimas šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite truputį aliejaus.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, uždenkite dangčiu. Kai sultys išgaruos, įpilkite ketvirtadalį puodelio vandens, vėl uždenkite ir troškinkite, kol skystis išgaruos.
Žingsnis 3
Sudėkite šaldytas daržoves, išmaišykite ir maišydami troškinkite 2 minutes.
Žingsnis 4
Tada nuimkite dangtį, padidinkite kaitrą ir palaukite, kol visas skystis vėl išgaruos.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite dar minutę.
Kategorijos