Publikavimo data: 2025-08-20
Įdaryta antis su grybais ir bulvėmis
Įdarytą antį galima vadinti šventinio stalo karaliene. Yra daugybė įdarytos anties gaminimo receptų. Grybais ir bulvėmis įdaryta antis - tai gardus visavertis patiekalas su apetitą žadinančiu bulvių ir grybų įdaru. Įdaras būna minkštas ir sultingas, o anties mėsa - su traškia auksine plutele ir minkšta bei aromatinga mėsa. Puikus patiekalas šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Grybus ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Supjaustytus grybus ir svogūnus sudėkite į keptuvę. Kepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje 5 minutes.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pakepintus svogūnus ir grybus sumaišykite su supjaustytomis žaliomis bulvėmis. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite majonezo ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Mišiniu įdarykite antį. Sumaišykite šiek tiek majonezo, druskos, pipirų ir šiuo mišiniu įtrinkite antį. Suvyniokite į rankovę, užriškite rankovės kraštus ir kepkite 80 min. 180 °C temperatūros orkaitėje.
Kategorijos