Publikavimo data: 2025-08-16
Įdaryta kalakutienos blauzda
Įdaryta kalakuto blauzda - originalus ir neįprastas patiekalas šventiniam stalui. Jis atrodys labai elegantiškai ir apetitiškai. Viskas, kuo įdarysite mėsą, kepant suteiks jai skonio, todėl rūkyta krūtininė bus puikus produktas, papildysiantis švelnią kalakutieną. Garnyrą geriau kepti iš karto su paukščiu, kad jis įsigertų į mėsos sultis ir skonį. Kad patiekalas būtų įspūdingas, geriau naudoti spalvingas šviežias daržoves, tačiau tiks bet kokios sezoninės daržovės.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Įtrinkite blauzdą druska ir žolelėmis, kas centimetrą padarykite įpjovas ir įdarykite blauzdą krūtininės dalies griežinėliais bei česnaku.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Sudėkite daržoves į kepimo formą, šiek tiek pasūdykite, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite kalakutienos blauzdelę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 40 minučių.
Kategorijos