Įdaryta kalakutienos blauzda pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Įdaryta kalakutienos blauzda

Įdaryta kalakuto blauzda - originalus ir neįprastas patiekalas šventiniam stalui. Jis atrodys labai elegantiškai ir apetitiškai. Viskas, kuo įdarysite mėsą, kepant suteiks jai skonio, todėl rūkyta krūtininė bus puikus produktas, papildysiantis švelnią kalakutieną. Garnyrą geriau kepti iš karto su paukščiu, kad jis įsigertų į mėsos sultis ir skonį. Kad patiekalas būtų įspūdingas, geriau naudoti spalvingas šviežias daržoves, tačiau tiks bet kokios sezoninės daržovės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryta kalakutienos blauzda Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Įtrinkite blauzdą druska ir žolelėmis, kas centimetrą padarykite įpjovas ir įdarykite blauzdą krūtininės dalies griežinėliais bei česnaku.

Žingsnis 2

Įdaryta kalakutienos blauzda Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Sudėkite daržoves į kepimo formą, šiek tiek pasūdykite, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite kalakutienos blauzdelę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos