Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara"

Lengvai paruošiamas ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite 1 svogūną, sutarkuokite morkas. Kepkite keptuvėje kartu su pomidorų pasta augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 2
Kai daržovės apkeps iki auksinės spalvos, supilkite stiklinę vandens. Pagardinkite druska. Pagal skonį galite pridėti džiovintų žolelių. Troškinkite 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 3
Išvirkite ryžius. Susmulkinkite svogūną virtuviniu kombainu arba mėsmale. Sumaišykite smulkintą svogūną ir virtus ryžius su malta mėsa. Įberkite druskos, pipirų, žolelių ir džiovintų česnakų. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 4
Paruoškite paprikas: pašalinkite kotelius ir išvalykite sėklas.

Žingsnis 5

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 5
Paprikas pripildykite maltos mėsos, šiek tiek užlenkdami. Dėkite į puodą.

Žingsnis 6

Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara" Žingsnis 6
Ant paprikų sudėkite keptas daržoves ir pomidorus ir užpilkite vandeniu, kad paprikos būtų beveik visiškai apsemtos padažu. Troškinkite po dangčiu apie 40 minučių - 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos