Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryta paprika su ryžiais "Vasara"
Lengvai paruošiamas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite 1 svogūną, sutarkuokite morkas. Kepkite keptuvėje kartu su pomidorų pasta augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Kai daržovės apkeps iki auksinės spalvos, supilkite stiklinę vandens. Pagardinkite druska. Pagal skonį galite pridėti džiovintų žolelių. Troškinkite 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Išvirkite ryžius. Susmulkinkite svogūną virtuviniu kombainu arba mėsmale. Sumaišykite smulkintą svogūną ir virtus ryžius su malta mėsa. Įberkite druskos, pipirų, žolelių ir džiovintų česnakų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite paprikas: pašalinkite kotelius ir išvalykite sėklas.
Žingsnis 5
Paprikas pripildykite maltos mėsos, šiek tiek užlenkdami. Dėkite į puodą.
Žingsnis 6
Ant paprikų sudėkite keptas daržoves ir pomidorus ir užpilkite vandeniu, kad paprikos būtų beveik visiškai apsemtos padažu. Troškinkite po dangčiu apie 40 minučių - 1 valandą.
Kategorijos