Įdaryta vištiena su blyneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Įdaryta vištiena su blyneliais

Įdaryta vištiena pagal mūsų receptą taps vainikuojančiu patiekalu ant jūsų Naujųjų metų išvakarių stalo. Originalus grybų, daržovių ir blynelių įdaras lengvai, sočiai ir linksmai Naujųjų metų šventei.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atskirkite vištienos odą nuo mėsos ir nuo kaulų.

Žingsnis 2

Grybus apkepkite įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Atskirai pakepinkite svogūną, morką ir česnaką.

Žingsnis 4

Tada kartu su mėsa sumalkite kepintas morkas ir svogūnus mėsmale. Pagal skonį įberkite druskos, paprikos ir kario ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Į mėsą sudėkite pakepintus grybus, susmulkintas žoleles, saują alyvuogių.

Žingsnis 6

Iškeptus blynus supjaustykite plonomis juostelėmis. Sumaišykite su likusiu įdaru.

Žingsnis 7

Įdarykite vištieną. Pažeistą odą galima užmaskuoti likusiais blynais. Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite paprika ir kariu. Tada apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite čiobreliais.

Žingsnis 8

Į kepimo skardą įpilkite šiek tiek vandens ir kepkite 190 °C temperatūroje apie 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos