Įdarytas kalakutienos kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Įdarytas kalakutienos kotletas

Skanūs kalakutienos kotletai yra labai švelnūs, sultingi ir sotūs. Kategoriškai nerekomenduojama į maltą mėsą dėti svogūnų, česnakų ir duonos, kitaip kotletai atrodys kaip paprasti kotletai. Norint paruošti šiuos "tinginius" kotletus, maltą mėsą reikia gerai išmušti. Plokšti, apvalūs kotletai, kepti triguboje duonoje, viduje būna sultingi, o išorėje - auksiniai traškūs. Kotletus patiekite su bulvių, makaronų, šviežių arba marinuotų daržovių garnyru.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytas kalakutienos kotletas Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite kalakutienos faršą su druska, kariu ir pipirais. Mėsytę apskrudinkite 8-10 kartų: pakelkite ir stipriai įmeskite į dubenį.

Žingsnis 2

Įdarytas kalakutienos kotletas Žingsnis 2
Paruoškite kepimo ingredientus. Kukurūzų dribsnius sutrinkite į stambius trupinius kočėlu arba grūstuvu. Lengvai įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 3

Įdarytas kalakutienos kotletas Žingsnis 3
Suformuokite kotletus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus, dar 2-3 kartus juos pamuškite ir šiek tiek paspauskite, kad gautųsi apvalūs, plokšti paplotėliai.

Žingsnis 4

Įdarytas kalakutienos kotletas Žingsnis 4
Paruoškite kotletus. Kiekvieną kotletą pamirkykite miltuose, tada įmuškite kiaušinį ir apvoliokite kukurūzų dribsniuose. Kepkite kotletus įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos