Publikavimo data: 2024-05-19
Įdarytas kurnik
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Taip pat supjaustykite bulves plonais 2-3 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite nedideliais 1 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 5
Dabar paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite 3 vištų kiaušinius.
Žingsnis 6
Į kiaušinius įpilkite vandens, grietinės ir druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Į dubenį suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišykite plaktuvu, kad neliktų gumulėlių. Tešlos konsistencija turi priminti tirštą grietinę.
Žingsnis 8
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Ant dugno supilkite šiek tiek tešlos.
Žingsnis 9
Ant tešlos tolygiai sudėkite bulves ir vištieną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 10
Tada sudėkite svogūnus ir grybus. Dar kartą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 11
Įdarą užpildykite likusia tešla. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 12
Pasiųskite pyragą kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 50-60 minučių.
Žingsnis 13
Zalivny kurnik yra paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos