Įdarytas kurnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Įdarytas kurnik

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytas kurnik Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Įdarytas kurnik Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Įdarytas kurnik Žingsnis 3
Taip pat supjaustykite bulves plonais 2-3 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 4

Įdarytas kurnik Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite nedideliais 1 cm pločio gabalėliais.

Žingsnis 5

Įdarytas kurnik Žingsnis 5
Dabar paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite 3 vištų kiaušinius.

Žingsnis 6

Įdarytas kurnik Žingsnis 6
Į kiaušinius įpilkite vandens, grietinės ir druskos. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Įdarytas kurnik Žingsnis 7
Į dubenį suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišykite plaktuvu, kad neliktų gumulėlių. Tešlos konsistencija turi priminti tirštą grietinę.

Žingsnis 8

Įdarytas kurnik Žingsnis 8
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Ant dugno supilkite šiek tiek tešlos.

Žingsnis 9

Įdarytas kurnik Žingsnis 9
Ant tešlos tolygiai sudėkite bulves ir vištieną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 10

Įdarytas kurnik Žingsnis 10
Tada sudėkite svogūnus ir grybus. Dar kartą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 11

Įdarytas kurnik Žingsnis 11
Įdarą užpildykite likusia tešla. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 12

Įdarytas kurnik Žingsnis 12
Pasiųskite pyragą kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 50-60 minučių.

Žingsnis 13

Įdarytas kurnik Žingsnis 13
Zalivny kurnik yra paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos