Mėsos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Mėsos kukuliai

Tai mano močiutės receptas. Tešla gaunasi nepaprastai skani. Visi, kurie bent kartą paragavo šių kurnikų, prašo recepto.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai Žingsnis 1
Išlydykite margariną, į jį įpilkite kefyro. Išmaišykite, suberkite druską, sodą ir miltus. Išminkykite tešlą. Ji neturėtų lipti prie rankų.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai Žingsnis 2
Įdarui kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite mažais kubeliais supjaustytas bulves. Taip pat susmulkinkite svogūną ir įmaišykite į faršą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į apskritimą, sudėkite įdarą ir suvyniokite kunniki. Tada sudėkite kurnikus ant margarinu arba aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos į kiekvieną kunniką įpilkite po šaukštelį paprasto vandens.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos