Publikavimo data: 2024-06-24
Mėsos kukuliai
Tai mano močiutės receptas. Tešla gaunasi nepaprastai skani. Visi, kurie bent kartą paragavo šių kurnikų, prašo recepto.
Žingsnis 1
Išlydykite margariną, į jį įpilkite kefyro. Išmaišykite, suberkite druską, sodą ir miltus. Išminkykite tešlą. Ji neturėtų lipti prie rankų.
Žingsnis 2
Įdarui kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite mažais kubeliais supjaustytas bulves. Taip pat susmulkinkite svogūną ir įmaišykite į faršą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į apskritimą, sudėkite įdarą ir suvyniokite kunniki. Tada sudėkite kurnikus ant margarinu arba aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos į kiekvieną kunniką įpilkite po šaukštelį paprasto vandens.
Kategorijos