Publikavimo data: 2024-06-23
Įdarytas moliūgas orkaitėje
Rudenį paprastai būna pats moliūgų sezono įkarštis, todėl, žiūrėdama į kitus, nusprendžiau išbandyti šį nuostabų ir tokį sveiką produktą.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą: nupjaukite jo viršų, kad susidarytų tarsi dangtis.
Žingsnis 2
Šaukštu atsargiai iškrapštykite moliūgo vidų ir sėklas, kad liktų švarus moliūgo "puodas".
Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje kepkite mėsą ir supjaustytas daržoves, kol jos iškeps iki pusės.
Žingsnis 5
Išdėliokite visus kepsnius tokia tvarka: mėsa, bulvės, sviestiniai grybai, daržovės.
Žingsnis 6
Ant viršaus užtepkite majonezo ir pomidorų pastos padažo.
Žingsnis 7
Suvyniokite moliūgą į foliją, kad niekas nesudegtų, ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 2,5 valandos.
Žingsnis 8
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabaigos nuimkite foliją ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Mūsų moliūgas paruoštas stalui!
Kategorijos