Įdarytas moliūgas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Įdarytas moliūgas orkaitėje

Rudenį paprastai būna pats moliūgų sezono įkarštis, todėl, žiūrėdama į kitus, nusprendžiau išbandyti šį nuostabų ir tokį sveiką produktą.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite moliūgą: nupjaukite jo viršų, kad susidarytų tarsi dangtis.

Žingsnis 2

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 2
Šaukštu atsargiai iškrapštykite moliūgo vidų ir sėklas, kad liktų švarus moliūgo "puodas".

Žingsnis 3

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 4
Keptuvėje kepkite mėsą ir supjaustytas daržoves, kol jos iškeps iki pusės.

Žingsnis 5

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 5
Išdėliokite visus kepsnius tokia tvarka: mėsa, bulvės, sviestiniai grybai, daržovės.

Žingsnis 6

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 6
Ant viršaus užtepkite majonezo ir pomidorų pastos padažo.

Žingsnis 7

Įdarytas moliūgas orkaitėje Žingsnis 7
Suvyniokite moliūgą į foliją, kad niekas nesudegtų, ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 2,5 valandos.

Žingsnis 8

Likus pusvalandžiui iki kepimo pabaigos nuimkite foliją ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Mūsų moliūgas paruoštas stalui!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos