Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti blynai
Tai greiti, bet sotūs pusryčiai. Lengvi ir paprasti, gražūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, išplakite.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir miltus, suplakite.
Žingsnis 3
Supilkite aliejų, įkaitinkite keptuvę.
Žingsnis 4
Dešrą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite šviežias žoleles, aš paėmiau po 3 šakeles krapų ir petražolių, 3 svogūnų laiškus.
Žingsnis 7
Dešrą, pomidorus ir žoleles sumaišykite su tešla. Pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 8
Supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę.
Žingsnis 9
Sumažinkite kaitrą iki 6 iš 9. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, aš tai dariau 3 minutes. Apverskite blyną.
Žingsnis 10
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 11
Kepkite dar 3 minutes ir vėl apverskite. Blyno paviršių pabarstykite sūriu.
Žingsnis 12
Sulenkite blyną per pusę. Kepkite iš abiejų pusių po 30 sekundžių. Dėkite į iš anksto paruoštą lėkštę.
Žingsnis 13
Toliau kepkite kitą blyną.
Kategorijos